Idag, 30/11, blev valparna fyra veckor. Tiden går.. de börjar få tänder nu, små små söta valptänder, men som kommer bli väldigt vassa.. smiley De börjar också göra små lekinviter och man kan höra morranden och små skall ifrån dem. Nu börjar de se ut och låta som små hundar.

De har börjat få smaka på fast föda och de älskar det! Just nu får de RC mousse men sedan kommer vi övergå till foder av annat märke som blöts upp. Olika leksaker och annat som en liten plastbricka och räfflad gummimatta som de kan gå på, skedar m.m. introduceras sakta men säkert, en sak i taget. De får även vara ute på golvet och undersöka området runt valphagen, vilket är väldigt kul och spännande, de är nyfikna och orädda allihopa.

Valparna är nu registrerade i SKK och registreringsbevisen är på väg med posten. Det går ju redan att se på hunddata. Det gick väldigt snabbt med registreringen!

Gott med mat… 🙂

Efter mat och bus blir man trött…