Nu har lilla Sparkling Moonbeam flyttat och kommer att kallas för “Luna”. Hon kommer bo hemma i Sthlm hos en familjemedlem så vi kommer ju att träffas! Men det känns ändå lite tomt och sorgligt nu. Det gör det alltid när en valp flyttar. Mamma Alva har varit extra fäst vid sina småttingar, hon är väldigt mycket med dem och har koll på vart de är. Så hon fick följa med till bilen och se när vi satte in Luna i bilburen och när de sedan åkte iväg. Det var bra för henne, annars hade hon nog gått och letat.
Igår var vi till veterinären för 12-veckors vaccination samt ombesiktning av Luna. När vi kom hem blev Alva så glad att se sina valpar igen! Lilla pluttan.
Hos veterinären var alla valpar så glada och de var lugna och nyfikna uppe på bordet. Vi har tränat en hel del hantering och att vara uppe på trimbordet, där har de fått mycket gotta att mumsa på. Så de står och väntar på sin tur när vi tränar. 🙂

Nu har vi lilla Mystical Moonshadow, “Kiana” (betyder The moon goddess) som fortfarande söker efter ett eget hem att få flytta till. Hon är en jättemysig och rolig liten tjej. Hon vill gärna vara med där man är och är nyfiken på det man pysslar med, om man t.ex. är ute och fixar på tomten så är hon med och tittar och “hjälper” gärna till också.. det är kul att hoppa upp i odlingslådorna! 🙂

Är du intresserad av lilla Kiana så är du välkommen att skicka ett mail och berätta lite om dig själv/din familj och vad du/ni har att erbjuda för liv till en hund. Man ska vara väl medveten om vad det innebär att ha hund och man ska ha läst på lite om rasen. Vi bistår såklart med stöd och support så länge som önskas!

Starpinsch Mystical Moonshadow:


Blandade bilder från senaste veckorna: