Nu är vi hemma från landet igen, sedan två veckor tillbaka.
Vi har hunnit med två utställningshelger sedan vi kom hem. Den 18:e var vi i Eskilstuna där vi ställde Kenzo. Denna gång blev det Very Good. Han ville inte gå, det fanns så mycket intressant att nosa på i ringen. Han hade nosen i marken hela tiden. Men vi är nöjda ändå, det var fint väder och en trevlig utflykt.

Denna helg har det varit SSPK och SDPV, alltså har det varit Dvärgpinschrar vi har ställt ut.
I går, lördag, var det SSPK där vi ställde Lady och Nova. Domare var Christine Rossier från Schweiz. Det var Ladys första utställning och hon tyckte det var lite läskigt på bordet. Trots att vi tränat mycket på det hemma så är det skillnad när det är en helt främmande person som ska klämma och känna. Hon fick i alla fall fin kritik. Nova fick Very Good och även hon bra kritik, men hon tycker inte att det är så kul med utställning. Hon visar sig ganska ointresserad. Så detta blev nog hennes sista utställning. Vi får satsa på andra aktiviteter för hennes del.

Idag, söndag, var det då SDPV-13 och där ställde vi Lady och Trixie. Domare: Patric Ragnarsson.
Det gick bättre för Lady idag på bordet, det var dessutom en väldigt bra domare som tog sig tid med hundarna. Lady fick en tredje placering och fina priser.
Trixie fick idag Very Good, vilket vi är väldigt nöjda med eftersom hon varit väldigt rädd och osäker i ringen. Detta har blivit mycket bättre, nu är det bara när hon står på bordet som man märker av osäkerheten. Båda fick väldigt bra kritik.

Dessa utställningar har varit förlagda till Ulriksdals slottspark, en jättefin miljö. Det var dessutom väldigt bra väder med strålande sol. Så det har varit mycket trevligt.

Tack till dem som arrangerat utställningarna!

Utställningsområdet:

Lady och de fina priserna vi fick:

En del av den vackra slottsparken: