Förra helgen, 14-15 september, var vi på utställning i Gimo. Det var årets sista utomhusutställningar för vår del.
På lördagen ställdes Lady ut och blev BIR Valp med HP. smiley Tyvärr kunde vi inte riktigt förstå vad som stod i kritiken eftersom den var skriven på tyska. Domare för dagen var Isolde Huber från Tyskland.
På söndagen ställdes Kenzo ut och fick Very Good med bra kritik. Domare var Jussi Liimatainen från Finland. Det skulle gått bättre om Kenzo velat gå ordentligt i ringen, nu har han fått för sig att han ska skutta fram.. Men det är bara i utställningsringen han gör så, när vi tränar hemma så går han så fint och även utanför ringen.

Nu väntar en höst med ringträning för lilla Lady och Kenzo och även annan träning för våra övriga hundar.
Sedan blir det Stockholm Hundmässa SE V-13 7-8 december.

För övrigt har vi fullt upp med att packa inför flytten från vårt sommarställe som vi nu sålt. Vi håller också på att leta efter ett större hus.

Fina Lady med sin BIR-rosett: