Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade hemsidan/bloggen.
Det har varit fullt upp med annat. Bland annat så har vi flyttat ut från vårt fritidshus, det har tagit mycket tid åt att packa och rensa. Sedan har vi ägnat en del tid åt att åka runt och titta på andra hus.

Nu har vi börjat på ringträning igen. Det är Lady som vi tränar mest med nu. Hon är så duktig. 🙂 Vi har anmält Kenzo och Lady till Stockholm Hundmässa. Så vi får vara där båda dagarna i år. Det ska bli kul.
Den 6:e November ska vi gå på en föreläsning med Per Jensen “Ledarskap och dominans eller samarbete?” nya rön om relationen mellan hund och människa. Vi har varit på föreläsningar med Per Jensen tidigare och han är ju väldigt kunnig och intressant att lyssna på.

Hundarna har fått en ny säng, ett loppisfynd som blev en perfekt hundsäng.
Det är från början en liten barnsäng som vi gjorde om. Vi kortade av benen och tog bort ena långsidan så den blev som en liten pinnsoffa och la i en liten kudde och en mysig filt.

Lady i nya sängen:

Pepzi på skogspromenad: