Kenzo är nu patellaundersökt med resultat 0/0 samt ögonlyst U.A. Även Trixie är ögonlyst U.A. Hon ska sedan patellaundersökas tillsammans med Pepzi och Lady under våren.

Vi har även varit på en inofficiell utställning med Pepzi för träningens skull. Han tyckte att det var kul och uppförde sig bra i ringen.

Vi har också fått tillträde till vårt nya hus och har varit där och installerat oss. Vi hann med att ta några sköna promenader med hundarna i det fina vintervädret. Zelma tycker så mycket om att få springa lös i snön och leka. 🙂

Snart fyller Pepzi och Lady 1 år och Kenzo blir samtidigt 2 år, tiden går så fort. Då är det även dags för Pepzi och Lady`s (samt de övriga kullsyskonens) ettårsvaccination.

Igår, Lördag, åkte vi tåg till Arvika för att hämta hem en liten valp från Norge. Exeline`s Ho-Ho-Ho som är född 2013-12-17. Vi kommer att kalla henne för Lykke. Det var en lång resa men Lykke var lugn och sov mest hela tiden. Vi fick ett väldigt fint valp-paket som bl.a. innehöll en bra hundbok med fina bilder. Vi har kollat och sett att den även finns utgiven här i Sverige -fast på norska. Den är skriven av Linn Palm och heter “Valpen flytter hjemmefra”.

Under resan upp till Arvika blev det ett riktigt snöoväder så det var ganska dålig sikt och när vi kom fram var det riktigt slaskigt. Men under hemresan hade det mesta smält undan och solen tittade fram.

Lykke har anpassat sig riktigt bra och äter, sover och leker. Cindy blev väldigt glad åt att få en valp i huset. Lykke har även blivit väl mottagen av de andra hundarna, som vill vara nära henne mest hela tiden.. 🙂 Men vi låter henne vara ensam med en hund i taget så att det inte blir för mycket på en gång. Tack till Jannicke för en fin och framåt liten valp!

Lykke:


Fina valp-paketet:

Arvika: