Vi har varit på två utställningar sedan sist. Först var det Västerås den 26 april. Där ställde vi Kenzo och Lady med hyfsat resultat. Sedan var det Österbybruk den 24 maj där vi ställde Kenzo med strålande resultat; Excellent 1, ck, Cert, CACIB, BIR! smiley
Det var hans andra cert så nu väntar vi på det tredje för då blir han Svensk Utställnings Champion. 🙂
Nu den 14 juni ställer vi Kenzo och Lady i Avesta, vi hoppas på fint väder och bra resultat!

Lilla Lykke var anmäld till en inoff. utställning i Strängnäs i mars, som vi tyvärr inte kunde åka till p.g.a. förhinder. Nu hoppas vi på bättre tur den 29 juni i Tierp!
Lykke är nu klar med valpkursen hos Hundfantasten, på avslutningen fick vi Diplom och fika och hundarna fick varsin godispåse. Vi kommer att fortsätta gå kurser där till hösten. Fast nu på onsdag ska vi dit för att gå en Förstahjälpen-kurs där Nova får följa med.

På tisdag blir det sista ringträningen innan sommaren. Då blir det Lady som får träna.

Kenzo med sina fina rosetter från Österbybruk: