I Lördags, 14 juni, var vi på Avesta international dog show. Där ställde vi Kenzo och Lady.
Först ut var Kenzo som fick sitt tredje Cert och blev då Svensk UtställningsChampion!! smiley Han fick även sitt andra CACIB och blev BIR! Vi är så glada och stolta och vill även säga grattis till hans uppfödare Anders Jonsson och Bo Kvillström -Kennel Manzamas.

För Lady gick det inte lika bra, hon fick Good. Domaren tyckte att hon behöver lite mer självförtroende. Lady är ju fortfarande lite osäker och rädd på grund av det hon råkat ut för.. Men vi jobbar på det och hoppas på att hon ska få mer självförtroende!

Det var fint väder men blåsigt, tältet höll nästan på att blåsa iväg. Men på eftermiddagen hade det lugnat sig och till grupp-finalerna var det varmt och skönt.
Kenzo fick ingen placering där men det var ändå kul att få delta i grupp-finalen.

Kenzo med sina fina rosetter:

Priset som vi fick hämta i sekretariatet, ekologisk saft och marmelad:

Grupp-finalen: