Idag den 28 juli, fyller Stjärnkullen 3 år! Grattis till Stella Polaris “Stella”, Bellatrix “Trixie” och Leo Minor “Leo”! smiley Nu kan man säga att ni har blivit vuxna. Vi är så glada över att Stella och Leo fått så bra hem. (Trixie bor ju kvar hemma hos oss). 🙂

Vi har varit på landet en längre tid och bland annat hunnit få upp staket runt tomten så att hundarna kan springa lösa ute. Det är skönt att bara kunna släppa ut dem. De älskar att ligga i gräset och gnaga på morötter. Ibland får de söka efter mat/godis i gräset också.

Vi har haft besök av en av Novas valpar, Starpinsch Penny Lane “Doris”, med husse Johan och matte Angelica, det var jättekul att få besök av dem och få träffa lilla Doris! Hon är ganska lik mamma Nova med ett öra som vippar litet. 🙂

Den 20 juli var vi på utställning i Köping där vi ställde Kenzo och Lady. Kenzo som var först ut, ställdes för första gången i championklass. Han fick Very good. Han har precis tappat det mesta av underullen så pälsen var ju inte i bästa skick precis. Lady fick också Very good och det kändes bra när vi gick i ringen. Hon var mycket lugnare och det gick bra att ställa upp henne på bordet. Så det är vi väldigt glada över.


Fina Doris:Födelsedagsbarnet Trixie: