Nu var det länge sedan som vi uppdaterade hemsidan.. smiley

Pepzi (Starpinsch Sergeant Pepper) har hunnit med att gå Unghundskurs, där han var väldigt duktig. Han har också blivit ögonlyst och patellaundersökt utan anmärkning! Vi har även gått på hundpromenader med Hundfantasten vid flera tillfällen. På dessa promenader tränas det lite lydnad och hundarna aktiveras med olika övningar. Roligt både för oss och hundarna.

Nu i vår ska vi börja träna viltspår med Pepzi. Vi har även anmält Kenzo till BPH i maj.

Den 14 december ställde vi ut Kenzo på Sthlm Hundmässa. Han fick Excellent med CK och blev 2:a i Championklass samt 3:e Bästa hane med CACIB!

Innan jul var vi uppe i Norrtälje och besökte Kenzo`s uppfödare, det är alltid lika trevligt. Vi fick bland annat hjälp och goda råd angående pälsvård, rasen är ju ny för oss och det är en hel del att tänka på när det gäller pälsen på Kleinspitz jämfört med Dvärgpinschern. 🙂 Vi hämtade även hem nytillskottet Ellie (Manzamas Far east of the sun) som nu snart blir 5 månader. En pigg och glad liten tjej som på sin första utställning blev BIR och fick en 2:a placering i Gruppfinalen! Hon var så duktig i ringen.

Nu väntar fler utställningar och aktiviteter framöver.

Ellie: