Idag, den 14/12, blev vinter-kullen 6 veckor. Vad dagarna går fort för oss som njuter av dessa 6 underbara valpar.. tiden får gärna stanna ett tag. 🙂 Att ha 6 stycken små valpar som vill vara i knät samtidigt och busa och pussas, det är helt underbart och mysigt!

De är full fart på dem, de leker och busar mer och mer. Faster Lizzy tycker det är så kul att vara med valparna och busa lite med dom, även Trixie och farmor Nova tycker om att vara med valparna, men mamma Lykke håller noga koll på dem.

Vi har haft besök av trevliga valpköpare, det kändes väldigt bra. Så nu är två valpar tingade, en tik och en hane.

Två black and tan hanar och en röd tik söker fortfarande sin egna hem. Eventuellt söker vi en fodervärd till en av hanarna. De är leveransklara efter den 3 januari, då de har veterinärbesiktigats och chippats.

Nytagen bild på sötnosarna:

Så här såg pappa Pepzi och mamma Lykke ut som små: