Idag blir vinter-kullen 10 veckor. Två valpar har nu flyttat, Ice Crystal som kallas Kokoro har flyttat till Köping samt Frosty som numera kallas Napoleon har flyttat till Ockelbo. De har båda fått så bra hem.

Valp-besiktningen med vaccination och chipmärkning gick väldigt bra. Allt var bra med alla valpar och vi fick beröm för en glad och trevlig kull. Veterinären tyckte också att de fått väldigt fina namn. 🙂 Det var en mycket bra veterinär som var väldigt noga.

Nu söker vi hem till en tik och en hane som är redo att flytta till sina egna hem. Ej till familj med små barn.

De fyra valpar som är kvar har fått testat aktivitetsbräda vilket gick jättebra, det var inga problem för dem att hitta maten! De är smarta små hundar som även är väldigt sociala. 🙂

Här är bilder på var och en:

Snow Queen

Iceman

Snowflake

Winter Prince