Nu har det hunnit blivit höst och det är dags att uppdatera bloggen ser vi.. smiley

Vi hade planerat valpar efter Lizzy nu till vintern, men hon var av annan åsikt så det blev inget av med det, tyvärr. Vi får hoppas på bättre tur vid nästa löp! Lizzy ställdes ut i september, i Gimo, och fick då Excellent med CK. Det var hennes tredje utställning och hon går så fint i ringen och ställer upp sig bra, trots att hon inte fått så mycket utställnings-träning. Hon har ju bara bott hos oss ett år. Vi ställde även Lizzy’s bror, Pepzi, som fick VG och bra kritik. Han har även genomfört BPH med skott i början på juni och skötte sig strålande enligt hans fodervärd Stina. 🙂 Han står till förfogande i avel för lämpliga tikar.

Freja har nyligen gått en kurs i Rallylydnad, tillfället var kanske inte helt rätt eftersom hon var på väg in i löp och var lite okoncentrerad. Men vi hade kul i alla fall och tränar nu vidare hemma. Ang. löp så ska Ellie snart börja löpa och då har vi tänkt oss att para henne med Kenzo, så förhoppningsvis blir det små kleinspitz-valpar så småningom.

Lilla Lucas söker fortfarande ett kärleksfullt hem där man är intresserad av att ägna sig åt någon aktivitet med honom, som t.ex. rallylydnad, agility, spår, nosework m.m.. Det finns ju så mycket man kan göra med sin hund. Lucas blir 1 år nu i november och har ställts ut några gånger samt gått “Vardagslydnad 1”.

För övrigt mår alla hundarna bra och vi njuter av hösten och tar bl.a. mysiga promenader i skogen, i alla väder. Hundarna älskar att få springa lösa i skogen nu när det är tillåtet.