Nu är det inte många dagar kvar till julafton!

I lördags var vi på Sthlm Hundmässa där vi ställde Kenzo. Han fick Excellent CK och blev 4 bästa hane med CACIB. Det var en rolig dag men det blev stressigt när vi kom dit på morgonen, på grund av köer och leta parkering! Det fanns flertalet tomma p-platser, men de var till för funktionärerna. Vi var där i tid men köerna tog så lång tid plus att hitta parkeringsplats så vi höll nästan på att missa bedömningen. Fick springa in och borsta till Kenzo snabbt, på med utställningskopplet och sedan var det hans tur att gå in i ringen, i Championklass. Puh! Det hade inte varit kul att missa bedömningen.. och det var ju fler än vi som höll på att komma in försent. Efter bedömningen kunde vi i alla fall pusta ut, ta det lugnt och gå runt och titta. Det blev en hel del shopping! 🙂

Måste ju även berätta att Lucas fått ett nytt hem, han flyttade i slutet av oktober till Värmland. Han har det så bra, men vi saknar honom såklart lilla gubben.

Vi har fått ytterligare två Kleinspitz, det är Ellie’s mamma Suvi, 6 år, och hennes valp Trolla, snart 5 månader.

Trolla:

Suvi: