Den 29/7 blev vår Kenzo pappa till tre små valpar hos Vitkind’s kennel. En tik blev tyvärr en liten änglahund men kvar blev en tik och en hane. Mamma till valparna är fina Black Nose Team Fiona. Nu är valparna ca. två veckor gamla och de är så fina och söta. Vitkind’s Hugo Boss och Vitkind’s Naomi Campbell:

Här väntar vi förhoppningsvis dvärgpinschervalpar i mitten av september. U: Exeline’s Ho-Ho-Ho “Lykke” E: Diamonds Of Aros Be Free Forrest “Forrest”. Båda föräldrarna är röda och de är båda ögonlysta utan anmärkning samt patellaundersökta 0/0. Detta blir Lykkes andra (och sista) kull. Sist fick hon 6 stycken fina små valpar, tre tikar och tre hanar.

Vi har fått mail från våra valpköpare Angelica och Johan med hunden Doris, som är en av Novas valpar. Dom väntar tillökning i form av ett litet människobarn och Doris kommer alltså snart bli “storasyster”. Doris förbereds som bäst på att vänja sig vid alla barn-tillbehör, det är så roligt att höra att även Doris får vara delaktig i förberedelserna. Vi önskar hela familjen Lycka till! 🙂 <3 Det är så kul att få lite uppdateringar ibland från dem som har hund från oss.

För ett tag sedan fick vi besök av Cindy’s uppfödare Tommy och Ingegärd som hade vägarna förbi. Det var trevligt att få besök av dem och Cindy, som nu är 9 år, blev såå glad.

Vi söker fodervärd till Starpinsch Snowflake “Joy” född: 2016-11-02