Sist vi skrev hade ju Joy flyttat till en familj i Umeå. Där fann hon sig snabbt tillrätta med de nya ägarna och även deras hundar. Där fanns även en inneboende som det tyvärr inte fungerade så bra med. Så man bestämde sig snabbt för att man inte ville ha Joy kvar på grund av detta. Så efter drygt en vecka kom hon tillbaka. Det var tråkigt då hon och hennes nya husse hade fått en speciellt bra relation.
Nu söker vi ett nytt hem där man, noga, har tänkt igenom sitt kommande hundköp med allt vad det innebär och har god hundvana.

Vi söker även ett nytt hem till lilla Hugo, som blir ett år den 29 juli. Han blir stressad av att bo med tikar när de löper, så han behöver komma till ett hem utan tikar.

Den 27 juni var vi till Tillinge Djurminnesplats utanför Enköping, där Zelmas aska är spridd. Det är en väldigt vacker plats som ligger avskilt i vacker natur. Där fanns foton, leksaker, hundhalsband, selar och små minnesstenar. Där ligger många älskade husdjur. Det känns väldigt bra att ha en plats att åka till om man bara vill sitta och minnas eller tända ett ljus t.ex. Vi hängde upp ett trähjärta med Zelmas namn och foto på, i ett träd. Det blev en känslosam dag, saknar henne så mycket.