Hoppas att detta år blir bättre än det förra. Att smittspridningen minskar och man kan börja leva ett normalare liv. Vi ser fram emot att komma ut på utställningar och att tävla i nose work igen.

För 10 dagar sedan blev vår Kenzo pappa igen, till fem små fina valpar. Fyra tikar och en hane. Mamma till valparna är Kullhagas New Engla “Mysan”.

I november var vi och parade Freja, men det verkar tyvärr som att det inte finns några valpar i magen. Vi har naturligtvis hoppats att hon skulle vara dräktig, hon har visat en del tecken på att hon skulle vara det men magen har ej vuxit och nu har det nästan gått åtta veckor. Så det blir nog inga valpar, om det inte gömmer sig en liten plutt där inne. Men troligtvis inte. Det känns lite tråkigt såklart.

Vår lilla Trolla har fått ett nytt hem, hos ett trevligt par strax utanför Uppsala. Det var väldigt många som hörde av sig och det var många vi tackade nej till. Vi är väldigt noga med att hitta rätt hem som känns bra och som passar just den hund som man måste omplacera eller valp, när vi har valpar. Trolla har det så bra och nu är hon ensamhund och får all uppmärksamhet. Hon trivs bättre med det än att bo med flera hundar. Lilla pluttan, saknar henne så mycket men det känns väldigt bra att hon trivs i sitt nya hem, är glad och leker samt att dom alla trivs med varandra! Trolla blir så väl omhändertagen, hon kom till ett toppenhem.

Här är Kenzo och Mysan: