Vi väntar mittelspitzvalpar i mitten av oktober.
Det är vår “Hailey” Moony’s Jolins Mon Coeur och Moon Rocks Every Little Step “Leo” som ska bli föräldrar. Båda är ögonlysta u.a samt patellaundersökta 0/0.
Hailey har nu gått in i vecka 7 och hon börjar bli rund om magen, lilla pluttan.
Vi har väntat länge på att få en valpkull nu, det är ju inte alltid som det går som man tänkt sig. Men nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra.
Både Hailey och Leo är så fina och trevliga individer fulla av energi.


Det var länge sedan vi skrev något här i bloggen, vi har bland annat haft lite problem med hemsidan och bloggen har ej fungerat som den ska. Men vi kommer nu att uppdatera lite oftare.


En tråkig nyhet är att “Dobbie” Starpinsch Ice Crystal, från vår senaste kull, fick somna in p.g.a. en olyckshändelse i början av augusti. Hon blev drygt 5,5 år och bodde i Norge. Vi sörjer med hennes familj.
Sedan, den 19 augusti blev vår lilla Trixie ormbiten, en fredagskväll. Så vi fick åka till Ultuna Djursjukhus där hon blev inlagd ett dygn. Det var läskigt men som tur var har allt gått bra!

Fina Dobbie
Flera kanske har sett att vi söker ett nytt hem till vår fina Ipa, född 2016-11-02.
Ett tufft beslut, Ipa är en glad och jättegosig hund som vill vara nära hela tiden.
Men hon behöver komma till ett hem med färre hundar, dessutom kommer hon ej överens med en av de andra hundarna i familjen.
För övrigt går hon bra ihop med andra hundar och är social och trevlig. Vi tränar och tävlar i Nose Work med henne och ser gärna att hon får fortsätta med detta. Inget krav dock att man behöver tävla.

Ej till familj med småbarn.

Är du seriöst intresserad och känner att du har mycket tid för henne så är du välkommen att höra av dig med lite info om dig och vad du har att erbjuda.