Idag är Hailey på dag 56, räknat från första parningen.
Nu börjar det närma sig! Förberedelserna har påbörjats inför valpningen.
Man är nyfiken på vad som gömmer sig i den stora magen. Hailey tycker att det är mysigt att ligga på rygg intill en i soffan och bli klappad på magen och det är så härligt att känna valparnas rörelser.
Hon är så lugn och harmonisk. Hon har fortfarande bra aptit men vilar/sover en hel del, pluttisen.

Nu vet vi inte hur många valpar det blir och vi har några som visat intresse av valp från denna kull. Men är du intresserad av en valp är du välkommen att skicka ett mail och berätta lite om dig själv/din familj och vad du/ni har att erbjuda!
Vi har ingen kölista. Vi väljer ut vilka vi vill ta en fördjupad kontakt med och tar då hänsyn till flera olika aspekter. Det är såklart väldigt viktigt för oss att valparna får bra och kärleksfulla hem där man noga har tänkt igenom sitt hundköp samt läst på om rasen.Igår var vi till veterinären med vår lilla Alva som nu är patellaundersökt 0/0 samt ögonlyst U.A. -Moon Rocks All Or Nothing