Idag blir småttingarna fem veckor. När de är vakna så är det full rulle, de leker och utforskar världen utanför valphagen.
De älskar maten som de får, Magnussons ångkokta våtfoder med svenskt nötkött och närodlade grönsaker. Alla äter med god aptit. Men de två något mindre valparna äter lite långsammare och får äta inne i hagen medan de övriga får äta lite utspridda utanför hagen, i samma rum (det är ett stort rum). Det är viktigt att de får äta i lugn och ro samt att de inte ska kunna ta av varandra. Då kan det ju t.ex. finnas risk att dom börjar känna sig stressade och fort slänga i sig maten.
Valparna har fått träffa några av de andra vuxna hundarna, vilket har gått bra. De är väldigt framåt, glada och nyfikna, småttingarna. 🙂

Solskenskullen (The Sunshine Fairy stannar troligtvis hos oss)