Idag blir solskenskullen 7 veckor. De växer och utvecklar sina personligheter.
De är fantastiska små individer allihop. Alla är så glada, busiga och framåt. Ute springer de omkring och leker med varandra samt undersöker allt, både tillsammans och ensamma. De kan gå iväg på egna små upptäcktsfärder. Så man får hålla noga koll hela tiden på vart alla är. Men de kommer glatt springandes när man ropar “kom bebisarna!” 🙂 De är så söta och gosiga, men de har ju sylvassa små tänder som man får akta sig för, speciellt när de är på bushumör.
Vi vänjer småttingarna vid att bli borstade, få klorna klippta och bli tvättade. Sedan är det såklart mycket gos och lek.

På grund av sjukdom i familjen kommer vi nog behöva omplacera flera vuxna hundar. (Vi letar ju redan efter ett nytt hem till Ipa). Men mer om det kommer sedan..

Bilder på småttingarna när de var ute idag: