Igår blev småttingarna hela 8 veckor gamla. De sover inte längre i valphagen på nätterna, den togs bort för ca. 1 vecka sedan. Men de sover tillsammans, antingen i deras stora korg eller på en filt på golvet. På kvällarna, vid ca. kl. 22-tiden är de riktigt pigga och ska börja fara omkring och leka! 🙂 Sedan vid ca. kl. 00 ~ 00.30 börjar de lugna ned sig och går sedan och lägger sig. Tur att de övriga hundarna inte bryr sig.
Valparna har varit ute ganska mycket den senaste tiden, de älskar att få springa omkring på stora ytor och busa. De bryr sig inte om det är blött, lerigt eller snö ute, de är lika glada oavsett.
På fredag flyttar första valpen, Sunny Girl “Allie”. Det känns såklart lite sorgligt och hon kommer vara saknad! Men hon kommer få det så bra och få fyra personer att gosa med helt själv. Det blir bra och mysigt för henne, lilla pluttan. Sedan är det ju kul att se glädjen hos den nya familjen som längtat efter sin nya familjemedlem.

Tre av valparna söker fortfarande efter sina egna hem att få flytta till. De rätta hemmen har inte dykt upp ännu. Den ena hanen (Here Comes The Sun), längst upp till vänster här nedan, säljes med bibehållen avelsrätt.