Årets första vårmånad är här! En del av det vi började så i februari har börjat gro.
Nu börjar huggormarna vakna och komma fram också, det är den som kommer fram tidigast på våren av våra ormar. Inte så kul, är mer rädd för orm nu sedan Trixie blev ormbiten i augusti förra året. Det var läskigt, hon mådde redan lite dåligt och var under utredning. Så man var väldigt rädd att hon inte skulle klara sig. Men hon är stark lilla Trixie och fick komma hem efter ett dygn på djursjukhuset.

Om din hund skulle ha oturen att bli ormbiten är det viktigt att hålla den i stillhet. Om det är möjligt så bär hunden, då sprids giftet långsammare i kroppen. Uppsök alltid veterinär omgående. Även fästingsäsongen är på gång. Vi har, sedan ett par år tillbaka, gett Nexgard till våra hundar. Vi brukar börja att ge dom det i slutet av mars.

I tisdags så flyttade Here Comes The Sun “Viggo”. Hans människor skickar uppdateringar med info om hur det går och vad han gör samt bilder. Det är vi väldigt glada och tacksamma för! Vi har även fått några bilder på lilla Allie (Sunny Girl).

Viggo har varit vid sjön och doppat tassarna för första gången. Allie är, enligt sin matte, väldigt bra på fotboll! 🙂 Bild på en del ur valpaketen som vi skickar med valparna också.